Supervisie

 

Supervisie op het gebied van behandeling is mogelijk voor behandelaren die een opleiding tot de verschillende BIG-geregistreerde beroepen volgen (psychotherapeut, GZ-psycholoog, klinisch (neuro) psycholoog, psychiater) en voor wie een VSt-traject volgen tot registratie als schematherapeut.

Het opleidingskader voor de supervisie Schematherapie is het registratiereglement van de VSt: klik hier.

Binnen dit opleidingskader passen de competentiegerichte persoonlijke leerdoelen. Aan het begin van het supervisietraject wordt een supervisiecontract opgesteld: klik hier. Hierbij worden de schemavragenlijsten (YPI, YSQ, SMI en BSS) en de STCS (Schema Therapie Competentie Scale) gebruikt. Ook tijdens de supervisie Schematherapie wordt gebruik gemaakt van de STCS, bijvoorbeeld bij het bekijken van video-opnames van therapiesessies en evaluaties. Je vult je eigen casusconceptualisatieformulier in voor de start van de supervisie en deze zal gedurende de supervisie aangevuld worden. Aan het einde van de Schematherapie-supervisie wordt een supervisieverklaring opgesteld. Klik hier.

*Klik op de gekleurde tekst om de desbetreffende documenten te downloaden.

Na aanmelding en telefonisch contact wordt een beveiligde email verzonden waarin alle documenten beveiligd retour verzonden kunnen worden.

 

Tarieven
Individueel 45 minuten: €110,-
Twee personen 60 minuten: €170,-
Twee personen 90 minuten: €240,-
Drie personen 90 minuten: €255,-

No show: €65,-

 

Registratie als supervisor en leertherapeut

Vereniging Schematherapie (VSt): Senior schematherapeut en Supervisor

Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP): Supervisor en Leertherapeut