Leertherapie

Leertherapie is mogelijk voor behandelaren die een opleiding tot verschillende BIG-geregistreerde beroepen willen volgen (psychotherapeut, GZ-psycholoog, klinisch (neuro) psycholoog, psychiater) en voor hen die hun werkwijze willen verdiepen of persoonlijke patronen willen uitzoeken, ook in relatie met hun cliënten. De duur van het traject bepalen we in overleg. 

In een kennismakingsgesprek bespreken we je leerdoelen, mijn werkwijze en de eisen van je opleiding. Uiteraard komen ook praktische zaken zoals frequentie en duur van het traject aan de orde. We kijken of we dit proces samen willen en kunnen aangaan.

Cliënten die zich hebben aangemeld voor leertherapie worden verzocht voor de eerste leertherapiesessie de schemavragenlijsten (YPI, YSQ, SMI en BSS) en een Voorbereidingsformulier in te vullen en beveiligd te mailen. In die sessie worden de leerdoelen aangescherpt. Aan het einde van de leertherapie worden zij verzocht een evaluatieverslag te schrijven met behulp van deze Evaluatievragen Schemagerichte leertherapie en ontvangen zij indien nodig een Leertherapieverklaring. 

*Klik op de gekleurde tekst om de desbetreffende documenten te downloaden. 

Na aanmelding en telefonisch contact wordt een beveiligde email verzonden waarin alle documenten beveiligd retour verzonden kunnen worden. 

Tarieven 

Leertherapie 45 minuten: €117,33

No show €65,- 

Registratie als supervisor en leertherapeut 

Vereniging Schematherapie (VSt en ISST): Senior schematherapeut en Supervisor

Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP): Supervisor en Leertherapeut